понедељак, 18. јануар 2016.

Град Краљево да помогне Сретењску трку


ГРАДСКО ВЕЋЕ ГРАДА КРАЉЕВА

ГРАДОНАЧЕЛНИК ГРАДА КРАЉЕВА
Томислав Илић

ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГРАДА КРАЉЕВА
Милун Јовановић


ПРЕДМЕТ: Захтев за новчану помоћ од 150.000 динара за одржавање јубиларне  V међународне атлетске Сретењске трке у Ушћу.

Поштовани,
Као што Вам је добро познато у Ушћу се већ пету годину за редом одржава атлетска трка посвећена дану државности Републике Србије која је прошле године имала и међународни карактер.


За овогодишњу јубиларну „Сретењска трка Ушће 2016“ влада велико интересовање тако да, поред 200 домаћих такмичара свих категорија очекујемо присуство и такмичара из Румуније и неких држава Еx Yu а жеља нам је да она, уз вашу помоћ, постане и заштитни знак нашег места, посебно због тога што се одржава на дан када је створена модерна српска држава.



Претходних година трка је одржавана и финансирана највише захваљујући спонзорима, односно привредницима са територије Града Краљева али због веома тешког стања у српској привреди тај вид помоћи је све неизвеснији па Вам се због тога обраћамо за финансијску помоћ како би за такмичаре обезбедили пристојне награде (медаље и дипломе) као и неопходно освежење (сокови и сендвичи) као и остале неопходне трошкове за безбедно одржавање ове трке.



Надамо се да ће те удовољити овом нашем захтеву уз наду да ћемо уз вашу помоћ успети да, од следеће године, ова трка уђе у званичан државни календар атлетских такмичења а и прославе дана државности на нивоу Републике Србије.


Председник удружења                                                   Председник Савета
    Опшина ушћанска                                                               МЗ Ушће

    Борис Дражовић                                                              Горан Николић








Нема коментара:

Постави коментар